Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Συνάντηση με Παπαδήμο ζητεί η Μπακογιάννη

‘Οπως είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η χώρα θα χρεοκοπήσει αν φύγουν από την κυβέρνηση ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό έχει ζητήσει η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις της, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Στην ίδια συνέντευξη, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε οτι δεν θέλει να σκεφτεί το σενάριο τυχόν αποχώρησης της ΝΔ ή του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση, γιατί αυτό θα οδηγούσε σε χρεοκοπία της χώρας. «Αν σήμερα η εικόνα της χώρας δείχνει ότι στέκεται στα πόδια της είναι διότι δίνει την ελπίδα στους διαπραγματευτές τής άλλης μεριάς ότι απέναντί τους έχουν μια πολιτική ηγεσία ενωμένη στα βασικά. Αν γίνει ένα τέτοιο πράγμα, μην έχετε αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει», είπε η κ. Μπακογιάννη και τόνισε: «Είναι τεράστια η ευθύνη των τριών αρχηγών απέναντι στην ιστορία και το μέλλον των επόμενων γενεών. Αν σκεφτούν μικροκομματικά και με προεκλογικά κριτήρια τελειώσαμε».

Απαντώντας σε ερώτηση αν μετά τις εκλογές θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, σημείωσε: «Θα εξαρτηθεί τελείως από τις προγραμματικές συγκλίσεις. Θα το δούμε με πολύ προσοχή μετά τις εκλογές. Βεβαίως δεν το αποκλείω, δεν έχω αυτού του είδους τα κωλύματα. Θα χρειαστεί μια σοβαρή κυβέρνηση που θα διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».

Διαβάστε

Βίντεο από την επίθεση κουκουλοφόρων με πέτρες, αυγά και γιαούρτια στην Ντ.Μπακογιάννη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε