Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνδιάσκεψη “βαρόμετρο” για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ

Συνδιάσκεψη “βαρόμετρο” για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ

Περί τους 2000 θα είναι οι προσκεκλημένοι στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται την Παρασκευή στο ΣΕΦ και στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι προσκεκλημένοι είναι πολλών ταχυτήτων και επιπέδων, καθώς άλλοι προσκαλούνται εμμέσως, δηλαδή με ένα τυπικό email που ανακοινώνει την διοργάνωση της Συνδιάσκεψης, και άλλοι τηλεφωνικά από το Γραφείο του προέδρου ή από τον ίδιο τον πρόεδρο.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος σήμερα με νέα διαδοχικά tweet αναρωτιέται αν οι πρώην βουλευτές και τα πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που πλέον έχει καταργηθεί θα μετέχουν ή όχι στη Συνδιάσκεψη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit με τον ένα ή το άλλο τρόπο έχουν προσκληθεί όλοι και το ζητούμενο είναι ποιοι από τους κορυφαίους απλά θα παραστούν και θα φύγουν και ποιοι θα επιχειρήσουν να μιλήσουν, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι τελικά οι ομιλητές θα επιλεγούν με κλήρωση!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι τα κορυφαία στελέχη όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούσης κ.α να δώσουν το παρόν, να ακούσουν την εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου και εν ευθέτω χρόνω να «χτυπήσουν» ανάλογα και με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της κυβέρνησης Σαμαρά.

Να σημειωθεί ο Γιάννης Ραγκούσης θα παραστεί χωρίς να μιλήσει και στην ανοιχτή συνέλευση του «Π80» την Πέμπτη το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ενώ την Παρασκευή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση φίλων της κίνησης πολιτών «Δυναμική Ελλάδα», της οποίας την πρωτοβουλία ίδρυσης έχει ο Ηλίας Μόσιαλος.

Ο πρώην υπουργός αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει το όνομα της κίνησης που αρχικά ήταν «Δημιουργική Ελλάδα», μετά τις «προειδοποιήσεις» για νομικές ενέργειες της πρώην βουλευτού Χρύσας Αράπογλου εναντίον του κ. Μόσιαλου, η οποία έχει blog με την ονομασία αυτή!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε