Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνέδριο ΝΔ: Απόλυτος κυρίαρχος ο Σαμαράς- Σφοδρή επίθεση Ντόρας: τον χαρακτηρίζει “φοβικό”

Συνέδριο ΝΔ: Απόλυτος κυρίαρχος ο Σαμαράς- Σφοδρή επίθεση Ντόρας: τον χαρακτηρίζει “φοβικό”

Ανεβαίνουν οι τόνοι Α. Σαμαρά – Ντ. Μπακογιάννη. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για “εξαπτέρυγα που ψήφισαν το μνημόνιο”. Η Ντ. Μπακογιάννη τον κατηγόρησε για υποκρισία και λαϊκισμό.

Κερδισμένος βγαίνει ο Αντώνης Σαμαράς απο το 8ο συνέδριο της ΝΔ οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν, χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές πολιτικές αλλαγές. Οι δύο σημαντικότερες είναι η θέσπιση δύο θέσεων αντιπροέδρου, που κατα πάσα πιθανότητα θα τις καταλάβουν οι Αβραμόπουλος και Δήμας, και η νέα πολιτική επιτροπή που θα ελέγχεται πλήρως απο τον Α. Σαμαρά. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στο συνέδριο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ αλλα και στην Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας λόγο για “εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που είπαν ότι ήταν ευθύνη τους να ψηφίσουν το μνημόνιο”, φωτογραφίζοντας τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη με μία σκληρή δήλωσή της χαρακτηρίζει φοβικό, υποκριτή και λαϊκιστή τον πρόεδρο της ΝΔ και σημειώνει πως “πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης” ενω του χρεώνει τη σημερινή εικόνα “αποσύνθεσης και παρακμής” που παρουσιάζει η ΝΔ, λέγοντας ότι “δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο”. Τον κατηγόρησε επίσης για “πολιτική κερδοσκοπία επί των ερειπίων της χώρας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Σαμαράς:«Χρεοκόπησε η φθηνή πολιτική του ΠΑΣΟΚ» 
Μπακογιάννη: Φοβικός, υποκριτής και λαϊκιστής ο Σαμαράς
Γ. Καρατζαφέρης: «Ου γαρ οίδε τι λέγει και τι ποιεί ο κ.Σαμαράς»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε