Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συνεχίζεται το “ξεμάλλιασμα” ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού για τις… αποστασίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για τις σχέσεις μεταξύ του κόμματός της και του Ποταμιού, μίλησε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Η Φώφη Γεννηματά, οριοθέτησε με αιχμές τις σχέσεις με το Ποτάμι και τις καταγγελίες ότι παίρνει του βουλευτές του. “Δε θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ότι ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζεται στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα”, είπε.

Με αιχμηρό σχόλιο απάντησε το “Ποτάμι” για τις μετακινήσεις βουλευτών του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. “Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα “χυδαιότητα” την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές”, αναφέρει το Ποτάμι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε