Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ευθεία επίθεση Σακοράφα σε Τσίπρα – “Επέδειξες θρησκευτική λατρεία στον Ομπάμα!”

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ευθεία επίθεση Σακοράφα σε Τσίπρα – “Επέδειξες θρησκευτική λατρεία στον Ομπάμα!”

– “Αγιοποιείς τον αμερικάνικο πολιτισμό”
– Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεολογικό έλλειμμα και ο Τσίπρας καλλιεργεί αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης
– Επίσης η κα Σακοράφα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι:
– “Στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία” και
– “Στη συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό”

Καμία επιτυχία στα ταξίδια και τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, δεν είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.

Η κα Σακοράφα μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέτυχε να δώσει το στίγμα που έπρεπε τόσο στις επαφές του στο ευρωκοινοβούλιο, στην συνάντηση με τον Σόϊμπλε αλλά και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις επαφές με στελέχη του ΔΝΤ.

«Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους», είπε μεταξύ άλλων.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».

Η κα Σακοράφα μίλησε και για «ιδεολογικό έλλειμμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους», ενώ επίσης άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας: Θα ψάξω τους ακροδεξιούς συμβούλους Σαμαρά – Όμηρός του ο Βενιζέλος

Νόμος και τάξη αλά Τσίπρα

Αλλάζει ατζέντα ο ΣΥΡΙΖΑ – Η απεργία στις 20 του μήνα σε πρώτο πλάνο

“Εσάς δεν μπορούν να σας επιτάξουν”

Αγόρασε χρόνο μέχρι το συνέδριο ο Α. Τσίπρας… 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε