Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σύσκεψη 100 στελεχών με Βενιζέλο – Ο Λοβέρδος θα είναι;

Σύσκεψη 100 στελεχών με Βενιζέλο – Ο Λοβέρδος θα είναι;

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, στη μια το μεσημέρι, στην Ιπποκράτους, με τη συμμετοχή 100 περίπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει τα στελέχη για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και για τη γενικότερη τακτική του Κινήματος στην παρούσα συγκυρία, εν όψει και της ψήφισης του πακέτου των μέτρων των 11,8 δισ.

Στα ενδιαφέροντα της σημερινής συνεδρίασης περιλαμβάνονται και οι παρουσίες των στελεχών. Χθες υπήρχε έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό να μη παραστεί ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, της Οργανωτικής Γραμματείας, οι υπεύθυνοι περιφερειακής ανασύστασης, οι γραμματείς των Τομέων και τα μέλη του Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής.

Αναφορικά με τα μέτρα των 11,8 δισ., ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί στην πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ ότι αυτά πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο δίκαια, ενώ, παράλληλα, θα τονίσει ότι στη φάση που βρισκόμαστε η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες. Μάλιστα, αναμένεται ότι οι θέσεις του Κινήματος θα περιληφθούν σε κείμενο, το οποίο θα διανεμηθεί στα στελέχη που θα πάρουν μέρος στη σύσκεψη.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε προβληματισμός μεταξύ στελεχών και μελών της ΚΟ, σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν υπό την πίεση της τρόικας -με πολλά από τα οποία διαφωνούσαν- ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτίθενται να καταψηφίσουν ορισμένα από αυτά. Δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, ακόμα αν το ΠΑΣΟΚ θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΟΚ: πουλάνε το γυμναστήριο, αλλά συνεχίζουν το… μασάζ – Πολιτική

 

Το ΠΑΣΟΚ πουλάει τα “όργανα” του Γιώργου – Πολιτική

 

Κρήτη: “Βράζει” το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Ένταση στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής – Τοπικά Νέα

 

Με ένα βιβλίο ο Λοβέρδος κόβει τον ομφάλιο λώρο με το ΠΑΣΟΚ – Κυκλοφορεί σήμερα – Πολιτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε