Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συζήτηση για την εξεταστική για το Μνημόνιο 1 του Γ. Παπανδρέου - Ο ίδιος θα είναι στη Ν. Υόρκη

Συζήτηση για την εξεταστική για το Μνημόνιο 1 του Γ. Παπανδρέου - Ο ίδιος θα είναι στη Ν. Υόρκη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.11.2012 | 21:13
Πρώτη δημοσίευση: 28.11.2012 | 21:13

Όσοι αναμένουν τον Γιώργο Παπανδρέου να δώσει το παρών και να μιλήσει στην συζήτηση στη Βουλή την Πέμπτη για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο μνημόνιο με βάση τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα διαψευστούν.

Και αυτό γιατί ο πρώην πρωθυπουργός θα πετά από τη Βοστώνη για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετάσχει σε συνεδρίαση Επιτροπής του ΟΗΕ, όπου τον έχει ορίσει μέλος ο γ.γ. του ΟΗΕ, με αντικείμενο την ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο!

Μπορεί μέσα ο κ. Παπανδρέου να μην τα πήγε καλά έξω όμως η μπογιά του περνάει ακόμη και όπως λένε όχι μόνο οι στενοί του συνεργάτες αλλά και ξένοι παράγοντες η γνώμη και η άποψη του μετρά καθώς γνωρίζει πια από πρώτο χέρι τουλάχιστον τι σημαίνει οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στη οικονομία και στη ανάπτυξη μιας χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ πάντως στην συζήτηση θα κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως λένε οι πληροφορίες, καθώς επίσης και η ΝΔ, το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ.

Την πρόταση αναμένεται να υπερψηφίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή και κατά συνέπεια δεν θα περάσει.   Διαδώστε αυτό το άρθρο