Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύζυγος Πάγκαλου: “Οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ στράφηκαν εναντίον μου”

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τις 27 μονάδες διαφορά από τον αντίπαλό της η υποψήφιο δήμαρχος Σαρωνικού και σύζυγος του Θ.Πάγκαλου, Χρ. Χριστοφάκη.

«Οι μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν υπέρ των συμφερόντων του δημάρχου Καλυβίων και αντιπάλου μου Πέτρου Φιλίππου».

Πρόκειται για μια δήλωση βόμβα στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, αφού είναι η πρώτη φορά μετά της εκλογές που η Χριστοφάκη μιλάει ανοιχτά και δημόσια για εσωτερικό «πόλεμο» που δέχτηκε τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της μέσα από το ίδιο τους το κόμμα.

«Ο κόσμος μας έδωσε την πολύτιμη του ψήφο και μας στήριξε. Πετύχαμε -παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε τον αγώνα μας μόλις τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές- και αναδειχθήκαμε η κύρια δύναμη αντιπολίτευσης στο δήμο. Θα συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Η κριτική μας θα είναι σκληρή προκειμένου να φτάσουμε τους μηχανισμούς και το κατεστημένο των 20 ετών του προηγούμενου δημάρχου», τονίζει η Χριστίνα Χριστοφάκη και συνεχίζει δηλώνοντας στις Αποκαλύψεις ότι και οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν εναντίον της υποψηφιότητας της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε