Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θ. Πάγκαλος : ” Ήθελα να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τον Άκη Τζοχατζόπουλο”

Θ. Πάγκαλος : ” Ήθελα να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τον Άκη Τζοχατζόπουλο”
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, μετά από ερωτήσεις για τον Άκη Τζοχατζόπουλο και το σκάνδαλο των υποβρυχίων, υπενθύμισε πως παρ’ όλο που πέρασε κάποιες ανθρώπινες στιγμές, με τον παρ’ ολίγον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ποτέ δεν τον υποστήριξε ενώ κάποιοι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ πρέπει : ”να πουν μπροστά στον καθρέφτη, πώς την πάτησα έτσι;”
 

Γλαφυρές ήταν οι αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου για την κατάσταση της οικονομίας και για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα.
 
”Η άνοιξη του 2011 είναι ο πιο βαρύς χειμώνας για την οικονομία, είμαστε στο πιο χαμηλό σημείο, είναι τύχη για τη χώρα η ύπαρξη ενός τόσο αυστηρού Υπουργού Οικονομικών όπως ο Γ.Παπακωσταντίνου”.
 
Η κορυφαία όμως ατάκα του κυρίου Πάγκαλου στο ραδιοσταθμό Real αφορούσε στην ανάγκη τραπεζικών συγχωνεύσεων : ”Δεν υπάρχει τρόπος να πεις, με έντονο τρόπο, ότι είναι ανάγκη να γίνουν συγχωνεύσεις τραπεζών. Τι να πω; Αντε ουστ, συγχωνευθείτε, γιατί δεν αντέχουμε;”
 
Για τον αρχηγό της ΝΔ ο αντιπρόεδρος σημείωσε :”ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν λέει ποια φορολογικά μέτρα θα πάρει για να αυξήσει τα έσοδα του κράτους, φοβούμαι ότι πάλι σαλπίζει σε ένα άδειο γήπεδο, αλλά κανείς δεν τον ακουει”.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε