Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θ.Πάγκαλος: Πρέπει να εξηγήσουμε καλύτερα την πολιτική μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι…

“Ειμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή, που πρέπει να αλλάξει η χώρα. Ο λαός δίνει ανοχή στην κυβέρνηση να βαδίσει προς την κατεύθυνση που έχει χαράξει και αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό”. Σε παρέμβασή του στο MEGA, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δέχθηκε ότι μπορεί να προκύψει και ανάγκη διόρθωσης πορείας, αλλά όχι αλλαγή του πλαισίου της κυβερνητικής πολιτικής.

Αναφέρθηκε στη μείωση του δημοσίου ελλείμματος σε ποσοστό – ρεκόρ και το χαρακτήρισε “άθλο”, που προσφέρει “μεγάλη υπηρεσία” στον ελληνικό λαό.

Για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη είπε ότι χρησιμοποίησε την εγκληματικότητα, τη μετανάστευση και άλλα σημαντικά προβλήματα της πόλης ως σημαία, με αποτέλεσμα να συσπειρώσει, γύρω από την υποψηφιότητα Καμίνη, άτομα από άλλους χώρους,γιατί πίστευαν σε άλλη αντιμετώπιση του προβλήματος από αυτήν που πρότεινε ο κ. Κακλαμάνης.

Στην παρατήρηση ότι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι υποψηφιότητες που ήταν ευρύτερης αποδοχής πήγαν καλά, σε αντίθεση με την Πάτρα και τον Πειραιά, όπου “κατέβηκαν” στελέχη του κομματικού μηχανισμού και αν αυτό κρύβει κάποιο μήνυμα, απάντησε ότι είναι “πιθανόν” και σημείωσε ότι “πάντα ενδιαφέρομαι για τις υποψηφιότητες που δεν είναι καθαρά κομματικές”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε