Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Θα καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο”, επιμένει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Επανέλαβε την άρνησή του να να ψηφίσει υπέρ του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της κυβέρνησης ο Βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης

που σε δηλώσεις του στο Βήμα fm προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως “Δεν θα το ψηφίσω. Έχω αποφασίσει. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και τα πιστεύω μου. Δεν θα το ψηφίσω, διότι πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έλθει πακέτο. Έπρεπε να έλθει αναλυτικά. Είμαι έτοιμος να αναλάβω και τις ευθύνες μου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που θα το καταψηφίσουν, αλλά πάρα πολλοί βουλευτές μου λένε ότι η στάση μου είναι ειλικρινής, ξεκάθαρη και προς το συμφέρον της χώρας”

Όλα αυτά μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχε εκφράσει για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, αφήνοντας για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει, ενώ την ίδια ώρα και ο βουλευτής Δ. Λιντζέρης έκανε λόγο για πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα του οικονομικού επιτελείου και ο Γ.Φλωρίδη μίλησε για “έλλειμμα αρχηγεσίας”.

Την ίδια ώρα, άρχισαν και τα όργανα στο Εθνικό Συμβούλιο όπου σήμερα παραιτήθηκε ένα μέλος, πρώην βουλευτής και υπουργός, ο κ. Κοτσανάς.

Δείτε τι δηλώνει στην παραίτησή του ο κ. Κοτσακάς

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν το ”κεφάλι” του Γ.Παπακωσταντίνου και λένε ευθέως πως δεν θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο!

Θα θέσει θέμα εκλογών η Νέα Δημοκρατία;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε