Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θα μάθουμε ποιοι είναι οι 32 πολιτικοί;

Θα μάθουμε ποιοι είναι οι 32 πολιτικοί;
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.09.2012 | 10:12
Πρώτη δημοσίευση: 25.09.2012 | 10:12

Είναι 32, μπορεί όμως και περισσότεροι, ίσως βέβαια να είναι λιγότεροι. Επίσης μπορεί να μην είναι βουλευτές, αλλά πρόσωπα σε διοικητικές θέσεις κλπ

Ουσιαστικά με αυτόν τον χρησμό αναφέρθηκε στα 32 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ο υπουργός οικονομικών.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της επιτροπής για τα οικονομικά βουλευτών και κομμάτων κ. Νάκος απέστειλε επιστολή στο ΣΔΟΕ με την οποία ζητούσε τα στοιχεία των νυν και πρώην βουλευτών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για “περίεργο πλουτισμό”.

Η απάντηση του ΣΔΟΕ ήταν πως το αίτημα μεταβιβάστηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα και απ'μ τον κύριο Πεπόνη η απάντηση ήταν πως δεν μπορούν να δοθούν τα στοιχεία όλων όσοι ελέγχονται παρά μόνο εκείνων που παραβιάζουν τον νόμο, αν τον παραβιάζουν.

Η απάντηση του κ. Πεπόνη:
“Όσα στοιχεία ήθελον προκύψει ως μη σύνομμα και ως εκ τούτου διαβιβαστέα στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 21 του ν. 3023/2002, για τις, κατά λόγον αρμοδιότητος ενέργειες. Μέχρι στιγμής όλες οι περιπτώσεις τελούν υπό εκκρεμότητα ευρισκομένου εν εξελίξει ελέγχου και δεν δύναται A PRIORI να γίνει λόγος για παράνομη δραστηριότητα των ελεγχομένων, εν συνδρομή της οποίας και μόνον θα επεβάλλετο και θα ετύγχανε σύννομη η περί ης πρόκειται διαβίβαση.”

Διαβάστε επίσης:

Το κλίμα σκανδαλολογίας φοβίζει Μαξίμου - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ - Γκρεμίζεται η εικόνα αξιοπιστίας λίγο πριν την ψήφιση των μέτρων στην Βουλή

Τα 10’ που έμεινε ο Μεϊμαράκης στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Υπάρχει κι άλλος υπουργός Άμυνας στη λίστα του ΣΔΟΕ;

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο