Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέατρο του παραλόγου με την «παραίτηση» Τσιόκα από το υπουργείο Μεταφορών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικά καρατομήθηκε ή όχι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών; Ούτε το ίδιο το υπουργείο δε μπορεί να δώσει απάντηση, κι ας έχει δημιουργηθεί σάλος!

Η αντικατάσταση του Χάρη Τσιόκα από τον ως τώρα ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Αριστείδη Μπουρδάρα δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από το γραφείο του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννη Ραγκούση.

Η απάντηση που δίνεται είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο άρα τίποτα δε μπορεί να ανακοινωθεί! Το ιδιαίτερο γραφείο του ίδιου του υπουργού, δηλαδή, δεν ξέρει αν ο υπουργός έχει αποπέμψει τον γενικό γραμματέα του υπουργείου του κι αν έχει ήδη βρει και τον αντικαταστάτη του.

Ίδια τακτική και από την πλευρά του Χάρη Τσιόκα, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές και δηλώνει ότι δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι, αλλά έχει μάθει μόνο όσα δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης.

Το πιθανότερο είναι πως την προσεχή Δεύτερα θα επιστέψει στην Αθήνα, άρα από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να λήξει και το… θρίλερ. Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, λοιπόν, για να μάθουμε αυτό που λίγο ως πολύ όλοι γνωρίζουν: ότι ο νυν ΓΓ του υπουργείου θα αποχωρήσει.

Άλλωστε, οι σχέσεις των κ.κ. Τσιόκα και Ραγκούση ουδέποτε ήταν αρμονικές και επιδεινώθηκαν μετά την απόφαση του κ. Ραγκούση να προωθήσει το ζήτημα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί, ζήτημα το οποίο είχαν χειριστεί από κοινού οι προκάτοχός του υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο κ. Τσιόκας.

Εξάλλου, όταν ο Γιάννης Ραγκούσης διαδέχτηκε στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών τον Δημήτρη Ρέππα, είχε ενημερωτική συνάντηση που είχε με τους διαπιστευμένους στο υπουργείο δημοσιογράφους και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πιθανόν κάποιοι γραμματείς να αντικατασταθούν, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον καρατόμησε ενώ ήταν διακοπές! – Παύθηκε ο ΓΓ του υπουργείου Μεταφορών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε