Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέλει να ξαναγυρίσει στο ΠΑΣΟΚ ο Κουτσούκος

Θέλει να ξαναγυρίσει στο ΠΑΣΟΚ ο Κουτσούκος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.12.2012 | 19:36
Πρώτη δημοσίευση: 17.12.2012 | 19:34

Αφού ψήφισε “παρών” στα μέτρα και τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε αίτηση επανεγγραφής του στο κόμμα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος είχε ψηφίσει "παρών" στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα στις 7 Νοεμβρίου και είχε διαγραφεί απο το ΠΑΣΟΚ.

Με χτεσινή επιστολή του προς το Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Ηλείας και τα μέλη της ΝΟΕΣ Ν. Ηλείας, ο κ. Κουτσούκος ενημέρωσε ότι παρέδωσε ήδη στον Γραμματέα της ΤΟ Αμαλιάδας, όπου και είναι μέλος, την «προβλεπόμενη από τη σχετική εγκύκλιο αίτηση επανεγγραφής - επιβεβαίωσης στοιχείων».

Επιπλέον, με την επιστολή του, εύχεται «καλή δύναμη στον  κοινό μας αγώνα για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ και την  επιτυχία του συνεδρίου μας», για το οποίο αναφέρει ότι «είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία για να ανασυγκροτήσουμε το κίνημά μας και σ' αυτήν την κατεύθυνση χρειάζεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Συνεχίζοντας, εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι «παρά τη θέλησή μου, δεν βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ώστε να καταθέσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου προκειμένου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας» και σημειώνει ότι, όμως, θα το πράξει «συμμετέχοντας στις διαδικασίες της Τ.Ο. Αμαλιάδας όπου είμαι μέλος».

Διαβάστε

Η τρόικα φτιάχνει νέο κόμμα!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο