Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Θέλουν 3 κάλπες για να αποφύγουν το… ατύχημα

Θέλουν 3 κάλπες για να αποφύγουν το… ατύχημα

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί η κυβέρνηση πιθανή παραπομπή του Ε. Βενιζέλου που θα βάλει σε περιπέτειες την κοινωνική συνοχή. Αν και οι αρχηγοί μετά τη συνάντησή τους είπαν πως δεν συζήτησαν το θέμα, από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι και τα τρία κόμματα επιθυμούν τρεις κάλπες στη βουλή για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Με φράσεις όπως : είναι θέμα της βουλής, τόσο ο κ. Βενιζέλος, όσο και ο κ. Κουβέλης που πρόσθεσε “θέμα της πλειοψηφίας” εμμέσως πλην σαφώς έδειξαν ότι η κυβέρνηση επιθυμεί 3 κάλπες.

Ουσιαστικά δηλαδή την παραπομπή μόνο του Γ. Παπακωνσταντίνου όπως είναι η πρόταση των τριών.

Αυτή θα είναι η πρόταση των τριών κομμάτων και στη διάσκεψη των προέδρων και στην περίπτωση διαφωνίας το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία.

Εκεί λοιπόν η κυβέρνηση περιορίζοντας τις διαρροές θα επιτύχει να στηθούν κάλπες ανά πρόταση και όχι ανά κόμμα, έτσι ώστε στη μυστική ψηφοφορία “αναγκαστικά” οι βουλευτές να ψηφίσουν την κυβερνητική πρόταση για παραπομπή μόνο του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:
Καταδίκασαν τη βία και έδειξαν τη Βουλή για λίστα Λαγκάρντ και κάλπες

Ανατρέπει τα δεδομένα ο Διώτης – Αθωώνει Βενιζέλο και καίει Παπακωνσταντίνου – Αντέγραψε τη λίστα Λαγκάρντ και μετά έσβησε το USB

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε