Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεοδωράκης: “Αυτή την στιγμή δεν είναι λύση οι εκλογές”

Θεοδωράκης: “Αυτή την στιγμή δεν είναι λύση οι εκλογές”

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι αυτή την στιγμή δεν είναι λύση οι εκλογές αλλά πρέπει να κλείσει σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση.

«Πρέπει να σιγουρέψουμε τα ευρωπαϊκά μας βήματα και γι’ αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Πρέπει να συμφωνήσουμε με τους Ευρωπαίους και ειδικά με τον Ντράγκι για να μπούμε στην αγορά ομολόγων. Είναι πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θα φέρουν φθηνότερο χρήμα στη χώρα. Αυτή τη στιγμή οι εκλογές δεν είναι λύση. Αυτή τη στιγμή η λύση είναι οι αποφάσεις και η εφαρμογή όπως ήδη έχουν αποφασιστεί» τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του SKAI και στην εκπομπή «Τώρα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα χάνει κοινοτικούς πόρους κι όπως ανέφερε «όταν χάνεις λεφτά από την οικονομία κόβεις συντάξεις και μισθούς και αναγκάζεσαι να βάλεις φόρους». «Ζούμε στο ίδιο έργο θεατές 7 χρόνια τώρα», είπε και συμπλήρωσε ότι «πληρώνουμε την αναβλητικότητα και τον λαϊκισμό αυτής της κυβέρνησης και των προηγούμενων» και έφερε ως παράδειγμα τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής κυβέρνησης, που στα λιμάνια της χώρας έχει διορίσει περισσότερα μέλη στα διοικητικά συμβούλια από τον αριθμό των εργαζομένων.

«Μαθαίνουμε τώρα ότι στα λιμάνια της χώρας, εκτός απ’ τον Πειραιά που έφυγε, τα διοικητικά συμβούλια, δηλαδή αυτοί που πληρώνονται για να παίρνουν τις μεγάλες πολιτικές αποφάσεις στα μικρά περιφερειακά λιμάνια, είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε