Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεοδωράκης: Πάμε στο συμβούλιο αρχηγών χωρίς ψευδαισθήσεις

Θεοδωράκης: Πάμε στο συμβούλιο αρχηγών χωρίς ψευδαισθήσεις

Ανάρτηση στο facebook για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, λέει ότι θα προσέλθει στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών αλλά χωρίς ψευδαισθήσεις.

Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι επιδιώκει την επανάληψη του ίδιου σεναρίου όπως έγινε και με το Μνημόνιο. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει καμμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό αφού θυμίζει κάτι που είχε πει προεκλογικά για τον κ. Τσίπρα: «Είναι ο άνθρωπος που τη μια μέρα θα σου ζητήσει δανεικά για να πάρει γάλα για το παιδί του και την άλλη μέρα θα σε καταγγείλει ότι του έδωσες λεφτά και πήγε και μέθυσε».

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Τα δανεικά τέλος

Θα σας θυμίσω τι είχα πει προεκλογικά για τον κ.Τσίπρα: Είναι ο άνθρωπος που τη μια μέρα θα σου ζητήσει δανεικά για να πάρει γάλα για το παιδί του και την άλλη μέρα θα σε καταγγείλει ότι του έδωσες λεφτά και πήγε και μέθυσε. Το Ποτάμι βέβαια θα προσέλθει στη σύσκεψη αρχηγών αν την συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Χωρίς όμως ψευδαισθήσεις. Ξέρουμε ότι το μόνο που επιδιώκει ο κ.Τσίπρας είναι η επανάληψη του ίδιου σεναρίου. Να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο και να δώσει εκείνος το περιεχόμενο που θέλει. Ό,τι έγινε και με το Μνημόνιό του. Εμείς λέγαμε ότι πρέπει να σωθεί η χώρα με μεταρρυθμίσεις και μείωση του κομματικού κράτους και εκείνος έβαλε νέους φόρους αφήνοντας απείρακτες τις συντεχνίες και τα συμφέροντα. Μόνο που την ίδια απάτη δεν μπορείς να την κάνεις δυο φορές. Τουλάχιστον στους ίδιους ανθρώπους.
ΣΘ

26.11.2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε