Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεοδωράκης για εισβολή χρυσαυγιτών: Η σύγκλιση, σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προφανώς αναβάλλεται

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με ανάρτηση του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε την εισβολή βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ:
 

 “Η Χρυσή Αυγή παρά τα χάδια Καμμένου – Παρασκευόπουλου επιμένει στον τραμπουκισμό. Η σύγκλιση, σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προφανώς αναβάλλεται.”.

 

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην οδό Ακαδημίας όπου γινόταν εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών».

Μέλη της Χρυσής Αυγής ντυμένοι στα μαύρα μαζί με βουλευτές εισέβαλλαν στην αίθουσα όπου γινόταν η εκδήλωση και αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα όπως «Αλήτες, ρουφιάνο, δημοσιογράφοι» και «Έξω οι τούρκοι από την Ελλάδα», αποχώρησαν με στρατιωτικό παράγγελμα λέγοντας και τον εθνικό ύμνο…

Μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν οι βουλευτές: Παναγιώτης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Η κίνηση αυτή έγινε στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου ο οποίος μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα είπε ότι «Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης»…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε