Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 4,5%!

Θεσσαλονίκη: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 4,5%!

Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου των ψηφοφόρων της Α’ εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής.

Στα απολύτως συρρικνωμένα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων αποτυπώνεται η λαϊκή δυσαρέσκεια, με το μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα να συγκεντρώνει μονοψήφιο ποσοστό της τάξης του 4,5%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε για τον “Αγγελιοφόρο της Κυριακής” στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 13,6%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 9,1 ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με ποσοστό 7,1%.

Τέταρτο το ΛΑΟΣ με 5.3% ενώ πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 4,5%.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 23,6% ενώ 10,4% των ερωτηθέντων απαντά πώς θα απείχε από την εκλογική διαδικασία.

Δείτε το γράφημα:

γράφημα από το agelioforos.gr

*Η δημοσκόπηση έγινε από την Palmos Analysis για τον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Δήμοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Ευόσμου–Κορδελιού, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Νεάπολης–Συκεών, Παύλου Μελά). Το δείγμα ήταν 861 άτομα, άνδρες κα γυναίκες, ηλικίας 18 και άνω. H δειγματοληψία έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις με το σύστημα CATI από τις 9 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2011.

Διαβάστε επίσης: Δεν θέλουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θέλουν Παπαδήμο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε