Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ – Δεν δρομολογεί τις εξελίξεις ο Γ.Παπανδρέου

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ – Δεν δρομολογεί τις εξελίξεις ο Γ.Παπανδρέου

‘Ολα δείχνουν πως ο Γ.Παπανδρέου δεν θα ανακοινώσει στο Πολιτικό Συμβούλιο εαν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, κάτι που θα πυροδοτήσει αντιδράσεις από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη.

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του Newsit οτι η μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γ.Παπανδρέου δεν θα αναβάλει την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, που τελικά θα γίνει στις 4 το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος επί της οδού Ιπποκράτους.

Ο Γ. Παπανδρέου είχε νωρίτερα σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες ενόψει του Συμβουλίου ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsIt ούτε σε αυτή τη συνεδρίαση αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, σχετικά με το αν θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Γ.Παπανδρέου θα αναφερθεί πιθανότατα στο χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών διαδικασιών ου θα είναι :

– Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στα τέλη του Γενάρη
– Διενέργεια Συνεδρίου με πιθανότερο μήνα τον Μάρτιο.

Γιατί παίζει καθυστερήσεις ο Παπανδρέου

Από το στενό περιβάλλον του Γ.Παπανδρέου διαρρέεται πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του περιμένοντας :
– Τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
– Την έκβαση της συζήτησης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου
– Την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το ”κούρεμα” και τη νέα δανειακή σύμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ.Παπανδρέου περιμένει ιδίως τη νέα δανειακή σύμβαση, θεωρώντας πως θα προκαλέσει, λόγω της σκληρότητας της, αναταραχή και στα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας.

Διαβάστε επίσης :

”Να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος ο Γ.Παπανδρέου”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε