Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βομβάρδισαν Τσακαλώτο – Αχτσιόγλου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Πάνω από 40 πήραν το λόγο

Βομβάρδισαν Τσακαλώτο – Αχτσιόγλου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Πάνω από 40 πήραν το λόγο

Δυο ώρες ενημέρωναν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου.  Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον δεύτερο όροφο της Βουλής.

«Τα μέτρα και τα αντίμετρα θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα» την δέσμευση αυτή εξέφρασαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου ενημερώνοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ενημέρωση των δύο υπουργών, στους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στις κοινοβουλευτικές επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων κράτησε δύο ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε εκφράστηκαν έντονοι προβληματισμοί και ενστάσεις από τους βουλευτές που έλαβαν τον λόγο. Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν και πήραν τον λόγο ξεπέρασαν τους 40 δείχνοντας και την αγωνία που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της πλειοψηφίας.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε έντονος προβληματισμός και αγωνία από την πλευρά των βουλευτών, αλλά τα μέτρα θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα με τα αντίμετρα, είμαστε σε καλό δρόμο για να κλείσει η αξιολόγηση και να προχωρήσουμε» και εκτίμησε πως «είναι εφικτή μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (SLA) στο επόμενο Eurogroup της 20ης Μαρτίου».

Δηκτικό ήταν επίσης και το σχόλιο του κ. Κώστα Ζαχαριάδη που συνέδεσε τις σημερινές Ολλανδικές εκλογές, το αποτέλεσμά του και το «αγκάθι» Ντάισελμπλουμ λέγοντας πως «εμείς κρατάμε τα όσα έχει πει ο κ. Μοσκοβισί και όχι ο Ντάισελμπλουμ άλλωστε αυτός έχει εκλογές σήμερα αφήστε τον καλύτερα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε