Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα άκουσε για τα καλά ο Στουρνάρας στο Eurogroup”

Τα άκουσε για τα καλά ο Στουρνάρας στο Eurogroup”

 Αποκαλύπτοντας τα παρασκήνια του Eurogroup ευρωπαίος διπλωμάτης διαρρέει πως οι υπουργοί Οικονομικών ”τα έψαλαν στον Στουρνάρα” ενώ η Deutsche Welle έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο ”Δυσαρέσκεια στο Eurogroup”.

 Το ρεπορτάζ της Deutsche Welle είναι αποκαλυπτικό για το τι διαδραματίστηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Eurogroup.

Η δυσαρέσκεια περίσσευε σε αυτό το Eurogroup

”Ήταν μια πολιτική απόφαση συνέχισης της βοήθειας, μολονότι η δυσαρέσκεια περίσσευε σε αυτό το Eurogroup για τις καθυστερήσεις στην τήρηση των δεσμεύσεων και κυρίως στα πεδία της μείωσης του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων και των ιδιωτικοποιήσεων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ευρωπαίος διπλωμάτης οι εταίροι «τα έψαλαν στον Στουρνάρα».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ευρωπαίος διπλωμάτης οι εταίροι «τα έψαλαν στον Στουρνάρα»

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν ήθελαν οι υπουργοί του Eurogroup ως πολιτική εκροή από τη συνεδρίασή τους ήταν ένα κλίμα κρίσης. Στο προοίμιο οι υπουργοί εξέφρασαν σχετική αισιοδοξία, υπογραμμίζοντας ότι έχει σημειωθεί πρόοδος. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους και όλοι μαζί προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα αναταραχή στις αγορές”.

Διαβάστε επίσης: Μέσω… διαθεσιμότητας θα πάρουμε τα πρώτα 4 δισ. ευρώ της «τσεκουρεμένης» δόσης – Eurogroup: Εμείς κάναμε ό,τι είχε συμφωνηθεί, σειρά σας τώρα!

Πηγή Deutsche Welle

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε