Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα κόλπα του πονηρούλη Αδωνι

Τα κόλπα του πονηρούλη Αδωνι

Λοιπόν μεγάλο άγχος και αγωνία φαίνεται πως είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την τύχη του Eurogroup.

Μεγαλύτερη δεν γίνεται. Ξενύχτησε ο άνθρωπος μέχρι τα άγρια χαράματα και μπράβο του. Και αφού έστειλε 12 τουίτ, ναι καλά διαβάσατε δώδεκα, έπεσε στο κρεβάτι του ήσυχος να κοιμηθεί. Είχε κάνει πλέον το καθήκον του.
Προηγουμένως με τα τουίτ τα είχε χώσει άγρια στην κυβέρνηση, στον Τσακαλώτο, στους Συριζανέλ και λοιπές κυβερνητικές δυνάμεις. Πρώτος, όπως πάντα.
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος, χαλκέντερος και πάντα με το όπλο παραπόδα για να μην πως επί σκοπόν, ο Αδωνις. Τα χώνει πολύ άγρια στην κυβέρνηση και έτσι προλαβαίνει την οποιαδήποτε στάση και αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αν ο τελευταίος ήθελε να κινηθεί κάπως διαφορετικά, δεν μπορεί πλέον γιατί τον προλαβαίνει ο πονηρούλης Αδωνις που έτσι δίνει και το στίγμα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
Και ο Κυριάκος μένει παγιδευμένος στην πολυπραγμοσύνη του Αδώνιδος, γιατί αν έλεγε ή έκανε κάτι διαφορετικό, θα βαρούσαν τα όργανα και τα νταούλια για τις σχέσεις των δύο ανδρών. Πράγμα που είναι το μόνο που δεν θέλει ο Κυριάκος αυτή την εποχή που έχει απλωμένο όλο τον εσωκομματικό τραχανά.
Μπαγασάκο Αδωνι είσαι γάτος με πέταλα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε