Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα μέτρα στήνουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας στο απόσπασμα!

Τα μέτρα στήνουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας στο απόσπασμα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2012 | 14:41
Πρώτη δημοσίευση: 31.08.2012 | 14:41

«Εδώ πρόκειται περί σκληρών, οριζόντιων μέτρων τα οποία ουσιαστικά στήνουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, κυριολεκτικά, στο απόσπασμα –και νομίζω ότι αυτό το οποίο οφείλουμε ο καθένας να κάνει, από το πόστο που υπηρετεί, είναι να μην πατήσουν τη σκανδάλη», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM ότι η χώρα θα γυρίσει δεκαετίες πίσω και προσέθεσε: «Οι επιπτώσεις αυτών των μέτρων στην οικονομία και στην κοινωνία θα ισοδυναμούν με μια εικόνα η οποία θα θυμίζει τη μεταπολεμική περίοδο. Και, δυστυχώς, δεν θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων, όπως μας είπε ο πρωθυπουργός».

Όπως είπε, το πακέτο των μέτρων είναι βαθύτατα υφεσιακό και συμπλήρωσε: «Φοβάμαι ακόμη μεγαλύτερη ανεργία. Φοβάμαι την ερημοποίηση της χώρας σε σχέση με τους νέους ανθρώπους. Φοβάμαι το κλείσιμο ακόμη περισσότερων εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων. Αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά δημιουργούν εκείνο, το εντός εισαγωγικών, κατάλληλο υπόβαθρο για να οδηγήσουν σε εκρήξεις. Και εγώ θα έλεγα, αντί των τυφλών εκρήξεων, να υπάρχει ένας σχεδιασμένος τρόπος ανατροπής αυτών των μέτρων κι αυτό σημαίνει κινητοποίηση, λαϊκές αντιστάσεις με σκοπό την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει δική του πρόταση για εξεταστική για το μνημόνιο και διευκρίνισε: «Το αίτημα εξαρχής δεν είναι κοινό γι’ αυτό και ο κ. Καμένος έχει καταθέσει τη δική του πρόταση και βρίσκεται σε μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών. Εμείς θα καταθέσουμε τη δική μας πρόταση – από κει και πέρα, εάν μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία υπάρξει σύγκλιση, θα φανεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στουρνάρας: Δεν έχουμε γίνει Αργεντινή   Διαδώστε αυτό το άρθρο