Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα… νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Τσίπρα στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Τα… νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Τσίπρα στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Με τον Φρανσουά Ολάντ πήγε, μόνος του έφυγε. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως είχε ανάγκη για μια βραδινή έξοδο και πολύ το χάρηκε που πήγε στο Γκάζι μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας. Κι όταν εκείνος έφυγε, ο Έλληνας πρωθυπουργός, παρέμεινε.

Ο Φρανσουά Ολάντ, αμέσως μετά το τέλος του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε όρεξη για… μπαρότσαρκα. Και ο Αλέξης Τσίπρας δεν τον άφησε μόνο του. Χωρίς τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, που εξαιτίας πρωτοκόλλου δεν ήταν στο δείπνο, συνόδευσε τον πρόεδρο της Γαλλίας στο Γκάζι.

Στον πολυχώρο Gazarte, η γαλλική πρεσβεία είχε διοργανώσει βραδιά γαλλικής μουσικής. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, γνωστός για τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις που έχει με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ ο Φρανσουά Ολάντ αποχώρησε από τον πολυχώρο στο Γκάζι για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά δεν τον συνόδευσε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός άφησε τον Γάλλο ηγέτη να φύγει… μόνος του κι εκείνος αποχώρησε από τον γνωστό πολυχώρο σχεδόν μια ώρα αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε