Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων – Τα παρασκήνια – Όλες οι λίστες

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων – Τα παρασκήνια – Όλες οι λίστες

– Εν αναμονή των ψηφοδελτίων Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ
– Προσωπική ήττα για τον Σαμαρά ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του Συμπιλίδη
– Ο Τέρενς Κουικ επικεφαλής του Επικρατείας των Ανεξαρτητων Ελλήνων
– Μέχρι και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΝΔ από πολίτες της Καρδίτσας

Με τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των δυο μεγάλων κομμάτων να είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, συμπληρώνεται σιγά – σιγά το πάζλ των υποψηφιοτήτων σε ένα σκηνικό με δεκάδες πλεον κόμματα και συμμαχίες.

Σήμερα, είναι και η τελευταία ημέρα που επιτρέπεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων και μέχρι τις 6 Μαϊου οι πολίτες υποτίθεται ότι θα φτάσουν ανεπηρέαστοι στις κάλπες λες και οι δημοσκοπήσεις κρινουν το τελικό αποτέλεσμα και όχι οι πολιτικές.

Οι δημοσκοπήσεις ωστόσο, για λογαριασμό των κομμάτων θα γίνονται και θα ονομάζονται “κρυφές” και θα μπορούν μόνο εκείνοι που ζητούν την ψήφο μας να κάνουν χρήση αυτού του εργαλείου.

Όπως αποκάλυψε η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Newsit, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες στα δυο μεγάλα κόμματα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ βλέπουν τα ποσοστά τους να έχουν «κλειδώσει» και τους πολίτες να δείχνουν το δρόμο της συγκυβέρνησης, αφού η αυτοδυναμία είναι απλά αδύνατο να επιτευχθεί για έναν από τους δυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Οι υποψηφιότητες

Στο ΠΑΣΟΚ, δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα οι επικαιροποιημένες λίστες με τους υποψηφίους με αρκετές όμως εκκρεμότητες.
Δυο κενά στην περιφέρεια Δράμας και από ένα στις περιφέρειες Άρτας και Ρέθυμνου, όπως και στην περιφέρεια Σάμου, όπου η τρίτη θέση θα παραμείνει «συμβολικά ακάλυπτη» στη μνήμη του υποψηφίου Δημήτρη Θάνου που απεβίωσε αιφνιδίως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στη ΝΔ, πλήγμα θεωρείται η απόσυρση της υποψηφιότητας του στενού φίλου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Συμπιλίδη. Και δεν ήταν η μόνη, αφού μέσα σε ένα 24ωρο η ΝΔ έχει συγκλονιστεί από 3 αποχωρήσεις από τα ψηφοδέλτιά της με πιο ηχηρή αυτή του Γιώργου Συμπιλίδη. (διαβάστε την σχετική είδηση)

Σήμερα η ΝΔ ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά της σε Α και Β Θεσσαλονίκης. Το Επικρατείας είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Το ΚΚΕ είχε ανακοινώσει την πλήρη λίστα με τα ψηφοδέλτια από τις 17/04. ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τον Μανώλη Γλέζο επικεφαλής του Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Σήμερα έδωσε την λίστα του με τις υποψηφιότητες στην δημοσιότητα και ο ΛΑΟΣ με την προσχώρηση της κας Σωτηρίας Μαυράκη, το όνομα της οποίας είχε συμπεριληφθεί αρχικά στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Βοιωτίας της ΝΔ, και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από αυτό της Βασιλικής Μαχαιρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Στην δημοσιότητα έδωσε και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επικεφαλής είναι ο Τέρενς Κουικ, ενώ στην 12η τιμητική θέση είναι ο γνωστός σεισμολόγος, Ακης Τσελέντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με τον Γιάννη Μπέζο και την Ευα Κοταμανίδου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ που εδωσε σημερα επίσης στην δημοσιότητα τα ψηφοδέλτιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Διαμαρτυρία κατοίκων της Καρδίτσας έξω από τα γραφεία της ΝΔ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε