Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα τρελόσπιτα δεν κάνουν προκοπή”

Τα τρελόσπιτα δεν κάνουν προκοπή”

Αδιόρθωτα κόμματα χαρακτηρίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αδιόρθωτα κόμματα» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη από το Ρέθυμνο, όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος. «Μπορούμε να δώσουμε λύσεις γιατί δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή» τόνισε.

«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη…. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε… Δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

Καταγγέλλοντας το δικομματισμό αλλά και τις θέσεις μικρότερων κομμάτων όπως τη Χρυσή Αυγή, θέσεις που όπως ανέφερε φέρνουν σε δύσκολη θέση τη χώρα, η πρόεδρος της ΔημΣυμ κάλεσε τους πολίτες να την εμπιστευτούν και να δώσουν την ευκαιρία το κόμμα της να είναι στην επόμενη Βουλή ώστε να αποτελέσει δύναμη λογικής, ευθύνης, σύνθεσης και προσφοράς με το πρόγραμμα που έχει, τις ιδέες αλλά και τους «συμμάχους» που διατηρεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση… Στόχος μας δεν είναι να μπούμε απλώς στη Βουλή, αλλά να μπούμε δυνατά. Για να μπορούμε να δώσουμε μάχες για τα συμφέροντα της χώρας και των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας.

«Η 6η Μαΐου είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας μας να ξεφύγει από το χείλος της καταστροφής… Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας αλλά το μέλλον των νεότερων Ελλήνων και οι θυσίες των παλαιότερων… κρίνονται οι προσπάθειες τριών γενιών Ελλήνων που αγωνίστηκαν και κόπιασαν για να δουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, ισότιμη, περήφανη και δυνατή… Σε μια κρίσιμη αναμέτρηση όπως αυτή που ζούμε, πρέπει να τελειώνουμε με τις σημαίες ευκαιρίας και να δυναμώσουμε τις καθαρές φωνές» ανέφερε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ανατροπής για όλα όσα βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία: «Ξέρω την απόγνωση, την οργή και το θυμό που κυριαρχεί σε εκατομμύρια Έλληνες… Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας ως χώρα είναι δύσκολος. Οι λύσεις δεν είναι μαγικές. Η λύση είναι στις βαθιές αλλαγές στο κράτος. Στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. Σε όλα αυτά που θα φέρουν την ανάπτυξη την οποία όλοι ευαγγελίζονται αλλά δεν περιγράφουν συγκεκριμένα».

Καυτηρίασε μάλιστα όσους μέσω των κομμάτων τους επιμένουν αντιμνημονιακά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απέναντι από τους δύο αδιόρθωτους (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) είναι οι επικίνδυνοι. Λαϊκίστικα και ανεύθυνα κόμματα που λένε τρελά πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή… Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε… Τα τρελόσπιτα δεν κάνουν προκοπή. Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν χαϊδεύει, λέει αλήθειες, παίρνει ρίσκα, αναλαμβάνει κόστος».

Διαβάστε επίσης : Α.Σαμαράς : Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση

”Δεν φοβάμαι τη Χρυσή Αυγή, κινείται στα όρια της παρανομίας”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε