Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τελεσίγραφο ΝΔ! “ΕΣΡ μόνο αν καταργήσετε το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες”!

Τελεσίγραφο ΝΔ! “ΕΣΡ μόνο αν καταργήσετε το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες”!

Και όλα δείχνουν αδιέξοδο! Η Νέα Δημοκρατία, με νέα ανακοίνωσή της, διαμηνύει στην κυβέρνηση πως ο μόνος τρόπος να δώσει τη συναίνεσή της για σύσταση του ΕΣΡ, είναι να καταργηθεί ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες!

Από το πρωί του Σαββάτου το newsit.gr έγραφε πως μετά την απόσυρση της τροπολογίας Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, είχαν δημιουργηθεί αμέτρητα ερωτήματα για το… πώς θα καταλήξει η συγκεκριμένη υπόθεση σε οτιδήποτε άλλο από αδιέξοδο!

Οι εξελίξεις δείχνουν πως οδεύουμε… ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση, αφού η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε νέα ανακοίνωση – τελεσίγραφο και αναφέρει πως μόνο αν καταργηθεί ο νόμος Παππά θα συνεναίσει για σύσταση του ΕΣΡ!

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η τροπολογία αποσύρθηκε χθες το βράδυ, μετά από παρέμβαση του Νίκου Βούτση, ο οποίος τόνιζε πως η μετάβαση στην επόμενη ημέρα του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου θα πρέπει να γίνει… μετά την σύσταση του ΕΣΡ!

Με λίγα λόγια… μύλος!

Αναφέρει χαρακαητιριστικά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της: “Η Κυβέρνηση Τσίπρα – Παππά – Καμμένου περιθωριοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) παραβιάζοντας το Σύνταγμα για να ελέγξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Χθες, μάλιστα, ομολόγησε τη διαπλοκή με τα συμφέροντα με την πραξικοπηματική απόπειρα να πέσει “μαύρο” στα κανάλια. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει συνένοχη στο “μαύρο” και στο λουκέτο στα κανάλια, στην ενημέρωση και στην ανεργία χιλιάδων εργαζόμενων. Η λειτουργία του Ε.Σ.Ρ. περνά υποχρεωτικά από την ακύρωση του νόμου Παππά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε