Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Όλη η Νέα Δημοκρατία αποχαιρέτισε τη Βάσω Μεϊμαράκη – Συντετριμμένος ο αδερφός της Βαγγέλης

Όλη η Νέα Δημοκρατία αποχαιρέτισε τη Βάσω Μεϊμαράκη – Συντετριμμένος ο αδερφός της Βαγγέλης
,

Φίλοι και συγγενείς της Βάσως Μεϊμαράκη, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να την αποχαιρετίσουν και να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Η αδερφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο.

Συντετριμμένος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου σχεδόν ταυτόχρονα με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο αλλά και τον αντίπαλό του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρών στο τελευταίο αντίο στη Βάσω Μεϊμαράκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Νίκος Δένδιας, ο Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα) αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να στηρίξουν τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος και την οικογένειά του. Παρόντες επίσης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Παρών επίσης ο πρών πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Βουλγαράκης.

Δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν στείλει φίλοι συγγενείς και αγαπημένοι της Βάσως Μεϊμαρακη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε