Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελικά με συστάσεις θα την γλιτώσουν “αμπέχονα, τζιν και γαλότσες”

Τελικά με συστάσεις θα την γλιτώσουν “αμπέχονα, τζιν και γαλότσες”

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έβαλε προς το παρόν κάποιους κανόνες σε σχέση με την κοινοβουλευτική του παρουσία των βουλευτών.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και στη συνεδρίαση κλήθηκαν και οι Γενικοί Γραμματείς των κομμάτων.

Είναι μόνο το θέμα του… ντυσίματος των βουλευτών που δεν ακολουθούν το dressing code του Κοινοβουλίου και εμφανίζονται στην αίθουσα της Δημοκρατίας με τζινάκια και γαλότσες! Όχι βέβαια!

Είναι κι αυτό αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι κυρίως η κοινοβουλευτική παρουσία κάποιων, ξεκινώντας από τις εκφράσεις πεζοδρομίου, τύπου «γομάρια» και «δοσίλογοι», που συχνά – πυκνά αρθρώνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρι την αντίληψη πως… όταν παίρνω φόρα κανείς δε με σταματά (βλέπε πχ Ζωή Κωνσταντοπούλου).

Πάντως, η Επιτροπή προς το παρόν αποφάσισε να προβαίνουν μόνο σε συστάσεις προς τους βουλευτές τους, ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους τάχθηκε κατά του αυστηρού μέτρου της αποβολής από την αίθουσα της συνεδρίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με επιστολή στη Βουλή ζητούν να αποκλειστεί η Ζαρούλια από την Επιτροπή κατά του ρατσισμού

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε