Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τετ α τετ Τσίπρα-Σόιμπλε τη Δευτέρα στο Βερολίνο

Τετ α τετ Τσίπρα-Σόιμπλε τη Δευτέρα στο Βερολίνο

Με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στο Βερολίνο.

Η πρώτη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με κορυφαίο παράγοντα της γερμανικής κυβέρνησης θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη γερμανική πρωτεύουσα.

Όπως έγινε γνωστό, η συνάντηση είχε κανονιστεί πριν από τα Χριστούγεννα σε συνεννόηση με το Αριστερό κόμμα Γερμανίας (Die Linke). Δεν έχει οριστεί ακόμη η ημέρα και η ώρα της συνάντησης, ωστόσο θα γίνει κατά την διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο.

Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το Βερολίνο από το Σάββατο και για τέσσερις ημέρες, όπου θα έχει σειρά επαφών με στελέχη των Σοσιαλδημοκρατών, με διανοουμένους και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Die Linke. Επειδή το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, είναι πιθανό να παρατείνει την παραμονή του στη γερμανική πρωτεύουσα για μία ή δύο ημέρες.

Διαβάστε

Μετά το Βερολίνο, ο Τσίπρας θα ταξιδέψει και στις ΗΠΑ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε