Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι Τσίπρας τι Μητσοτάκης! Λεβέντης: “Μπαίνω στην Κυβέρνηση μετά τις εκλογές”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έτοιμος να συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα ανεξαρτήτως… πρωθυπουργού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Διευκρίνισε ότι αυτό θα γίνει μετά τις εκλογές και εάν του ζητηθεί, χωρίς να δείχνει κάποια… προτίμηση σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ.

“Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης”, τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Etv. Έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι αυτό δεν θα γίνει “με λευκή επιταγή”, αλλά πως ο ίδιος θα επιβάλει σχέδιο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως δεν είναι «δεκανίκι» του Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως συζητά μαζί του ως φίλος και τίποτα παραπάνω αφού δεν έχει σκοπό να μπει στην κυβέρνηση.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι πάντως, τόνισε πως “ήδη είναι στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε και μία αναφορά στη δήλωσή του σχετικά με το γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος, τονίζοντας πως περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός για το πότε θα γίνει αυτό. Πάντως, διευκρίνισε πως ο ίδιος θα πάει στο εξοχικό του κ. Τσίπρα στο Σούνιο τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, έκανε την εκτίμηση πως η οικονομία θα ανακάμψει δύσκολα, ενώ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες απάντησε: “Αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε