Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι απαντά ο Κ. Μητσοτάκης για το ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος ενώ ήταν μωρό

Τι απαντά ο Κ. Μητσοτάκης για το ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος ενώ ήταν μωρό

H φράση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη χτες τη νύχτα στη Βουλή πως κι αυτός ήταν πολιτικός κρατούμενος της χούντας σε ηλικία έξι μηνών, προκάλεσε πολλά σχόλια, αλλά και χλευασμούς από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να απαντήσει σε όλα τα αυτά σχόλια που υπήρξαν για αυτή τη δήλωσή του στη Βουλή με ένα μήνυμά του στο Facebook.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά:

“Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για τη χθεσινή μου δήλωση στη Βουλή. Σε όσους αποφάσισαν χωρίς γνώση ή χωρίς σεβασμό να χλευάσουν την οικογένειά μου, απαντώ ευθέως. Ο πατέρας μου συνελήφθη και φυλακίστηκε από στρατιωτικούς την πρώτη νύχτα του πραξικοπήματος. Όταν γεννήθηκα, η χούντα δεν άφηνε τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι της. Γι αυτό και δεν δέχομαι τους εύκολους αφορισμούς και τη διαστρέβλωση της αλήθειας”.

Η ανάρτησή του στο Facebook 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χτεσινή συζήτηση στη Βουλή, όταν ακούστηκε αυτή η φράση από το στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να τον χλευάσουν γελώντας και σατυρίζοντας τα λεγόμενά του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε