Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι απαντά ο Πεταλωτής στην αντιπολίτευση για τη Σύνοδο

Για «φθηνή μεμψιμοιρία» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Να παραδεχθούν έστω και τώρα οτι ο αγώνας αυτός έχει ορατά πλέον αποτελέσματα», έτσι ώστε να «μπορέσουν να μετατραπούν αυτήν την κρίσιμη ώρα από αρνητές, σε εθνικά ωφέλιμους» καλεί τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τη στάση που κράτησαν σχετικά με τα αποτελέσματα της άτυπης Συνόδου Κορυφής.

Ο Πεταλωτής εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για την στάση που τηρεί, λέγοντας: «Δυστυχώς όμως, αυτό που αντιλαμβάνεται πλέον όλος ο κόσμος, κάποιοι στην αντιπολίτευση και κυρίως ο κ. Σαμαράς, δείχνουν ότι αρνούνται να το παραδεχθούν. Ο κ. Σαμαράς απουσιάζει από τον εθνικό αγώνα που δίνουμε, τον αγώνα που δίνει ο ελληνικός λαός για τη σωτηρία της χώρας», αναφέροντας ότι ο κ. Σαμαράς «απουσιάζει από κάθε προσπάθεια που κάνουμε, δεν συμβάλει πουθενά και στο παραμικρό, έξω λέει να συνεχιστεί η εφαρμογή του μνημονίου και εδώ μας λέει ότι είναι καταστροφή, στέκεται εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια νοικοκυρέματος στο χάλι που άφησε πίσω η κυβέρνησή του, την ίδια στιγμή που εκείνος δεν πέτυχε να πει ούτε μια λέξη από τις διεκδικήσεις της Ελλάδας στην απόφαση των ευρωπαίων συντηρητικών».

Ο κ. Πεταλωτής καταλήγει: «οι πολίτες έχουν μνήμη. Θυμούνται καλά ποιος μας έφερε σε πρωτοφανή δυσκολία. Οι πολίτες έχουν κρίση. Βλέπουν και ξέρουν ποιος αγωνίζεται, ποιος ρίχνεται στη μάχη για τα συμφέροντα της Ελλάδας και ποιος παριστάνει τον εκ του ασφαλούς σχολιαστή».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε