Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι απαντά ο Βορίδης για το μπλόκο της Κομισιόν και τις αντιδράσεις Ραγκούση

“Αν δεν προβλέπεται η έκδοση νέων αδειών ταξί θα πρέπει να το ξαναδούμε”, διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν

Ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο κατηγόρησε ευθέως τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση για προσπάθεια να προκαλέσει εμπλοκή στην απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί και μάλιστα αυτή, όπως είπε, είναι η δεύτερη φορά.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε με νόημα πως “δεν είναι δυνατόν να περιφέρομαι σε διεθνή φόρα προσπαθώντας να τα κινητοποιήσω για δεύτερη φορά”, ενώ τόνισε πως πρέπει να ερωτηθεί ο κ. Ραγκούσης “γιατί βγαίνει πολύ” εννοώντας τα μέσα ενημέρωσης γιατί έχει αυτή τη στάση.

Φυσικά ο υπουργός Μεταφορών αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Αμαντέου Αλταφάζ λέγοντας πως δεν συνηθίζει να ερμηνεύσει αλλά να ακούει σημειώνοντας πωςόταν λέει κάτι η κομισιόν και η τρόικα είναι σαφές και δεν χρειάζονται ερμηνείες.

Νωρίτερα, ο κ. Αλταφάζ είχε προκαλέσει θόρυβο για το θέμα όταν άφησε να εννοηθει πως ίσως υπάρξει εμπλοκή στο θέμα των ταξί από την τρόικα.

Τι απάντησε; Κατ’ αρχήν ήταν δηκτικός. “Θα πρέπει να σας θυμίσω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που πάει σε εκλογές και θα δούμε πολλά περίεργα.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όμως, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σύμφωνη η ΚΟΜΙΣΙΟΝ με το νεο νομοσχέδιο, ο κ. Αλταφάζ είπε ότι αν η προτεινόμενη νομοθεσία για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί δεν εξασφαλίζει ότι θα δοθούν νέες άδειες και θα μειωθεί σημαντικά το κόστος των υπηρεσιών που φθάνει στον τελικό καταναλωτή, τότε το νομοσχέδιο δεν συνάδει με το μνημόνιο και έτσι θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δυο ξένοι στην ίδια κυβέρνηση – Αλληλοκατηγορίες και σήμερα Ραγκούση-Βορίδη

Χύθηκε… αίμα στο υπουργικό για τα ταξί! – Καταψηφίζει το νομοσχέδιο Βορίδη ο Ραγκούσης

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε