Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι είδε ο Πρωθυπουργός και βγήκε να πανηγυρίσει

Ο Γ.Παπανδρέου διάβαζε και ξαναδιάβαζε ύμνους όπως ”Ο Μοναχικός ήρωας στην ελληνική τραγωδία” με τους οποίους τον στολίζει το Βελγικό περιοδικό «Knack».

Θαυμάστε τι γράφει το εβδομαδιαίο φλαμανδόφωνο περιοδικό, που ούτε έντυπο κλαδικής του ΠΑΣΟΚ δεν θα φιλοξενούσε.

”Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου αποτελεί τη μοναδική λύση – όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή.

Μοναχικός ήρωας στην ελληνική τραγωδία.Ο πρωθυπουργός Παπανδρέου είναι βέβαιος ότι μπορεί να βάλει ένα τέλος στην διαφθορά και το πελατειακό σύστημα. Το πορτρέτο ενός ιδεαλιστή”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ”ο Παπανδρέου επιχειρεί έναν Ηράκλειο Αθλο αλλά βρέθηκε εγκλωβισμένος στα ερείπια που του παρέδωσαν οι συντηρητικοί προκάτοχοί του”.

Το περιοδικό «Knack» απαριθμώντας τα επιτεύγματα της κυβέρνησης κάνει ιδιαίτερη αναγορά στην ανάπτυξη, καλά διαβάζετε, στην ανάπτυξη λοιπόν της ελληνικής οικονομίας με ρυθμούς μάλιστα 0,8%.
Οι άνθρωποι έχουν κερδίσει από τώρα το βραβείο Πούλιτζερ 2011, και βάλε, ανακαλύπτοντας κάτι που δεν βλέπουν όλοι οι δημοσιογράφοι του πλανήτη, δηλαδή ανάπτυξη στην Ελλαδα.Περιμένουμε μάλιστα με αγωνία το επόμενο τεύχος του περιοδικού για να μάθουμε που κρύβεται η Ατλαντίδα, αλλά και εαν τετραγωνίζεται το τρίγωνο των Βερμούδων.

Το «Knack» κάνει και ιατρική διάγνωση του Πρωθυπουργού, τον βλέπει να υποφέρει.
”Έχει γίνει μια αρχή με την μεταρρύθμιση της γραφειοκρατίας και την άρση των εμποδίων. Τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας καταβάλλουν, όμως, αυτή τη στιγμή το υψηλότερο τίμημα, κάτι που είναι άδικο και που κάνει και τον ίδιο τον Παπανδρέου να υποφέρει”.

Στον επίλογο του Θούρειου-άρθρου το περιοδικό καλεί τους Ευρωπαίους να ξυπνήσουν.
”Και υπάρχει ένα ακόμα πράγμα, που πρέπει να συνειδητοποιήσουν Ολλανδοί, Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου. Διότι όλοι οι διεφθαρμένοι, απατεώνες και κλέφτες, που πλούτισαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται στους κόλπους της ΝΔ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αντιπολίτευση”.

Όσοι επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητές του περιοδικού αναζητήστε λεπτομέρειες στο Internet.

Τρέμε Chuck Norris!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε