Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι έκανες Αλέξη με τη Μπέτυ στη Νέα Υόρκη; Η απόδραση του ζεύγους Τσίπρα

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν το… “δώρο” που έκαναν στον Αλέξη Τσίπρα οι συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός πήρε… άδεια από τους συνεργάτες του να βγει ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη. Μια νύχτα στο… “Μεγάλο Μήλο” με τη Μπέτυ. Με διακριτική συνοδεία της φρουράς, το πρωθυπουργικό ζεύγος βγήκε σε ένα μπαράκι του Μανχάταν, όπου απόλαυσαν live τζαζ μουσική αλλά και country τραγούδια.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο της γραμμή, επέστρεψε με το πρωθυπουργικό Gulfstream στην Αθήνα. Μαζί τους επιβιβάστηκαν και ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο διπλωματικός σύμβουλος Ευ. Καλπαδάκης, οι γραμματείς του πρωθυπουργού Αλίκη και Δανάη, ο έτερος διπλωματικός του σύμβουλος Τάκης Παυλόπουλος και δύο αστυνομικοί της φρουράς του Αλέξη.

Ήταν 10:00 το βράδυ ώρα ΗΠΑ και 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας και όλοι αποφάσισαν να πέσουν για ύπνο. Κάποια στιγμή όμως ο Αλέξης Τσίπρας ξύπνησε και είχε όρεξη για κουβέντα και για φαγητό! Αντίθετα η Μπέτυ Μπαζιάνα συνέχισε τον ύπνο της.

Μαζί με τον πρωθυπουργό λιγούρα φαίνεται πως είχε και η Όλγα Γεροβασίλη. Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και βασιλικό και η κυβερνητική εκπρόσωπος μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

Οι selfies του Αλέξη Τσίπρα

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλε στο δρόμο εκατοντάδες… selfies όχι μόνο με Ελληνοαμερικανούς ή με κορίτσια αλλά και με… Κινέζους, που φάνηκαν να του έχουν μεγάλη συμπάθεια και όπου τον έβλεπαν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε