Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι κι αν έχει #apergia; Είχε #tsipra! Χαλασμός στο Twitter!

Φωτό twitter / @nbozionelos
Φωτό twitter / @nbozionelos

Με μία ομιλία… συσπείρωσης πριν την κομβική ψηφοφορία του ασφαλιστικού την Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα μπορούσε να μην γίνει… χαλασμός στο Twitter.

Δεν θα μπορούσε, είναι η απάντηση. Όπερ και εγένετο. Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους χρήστες του Twitter για να ξεσαλώσουν!

Σε μία μέρα… νεκρή, αφού δεν κινείται τίποτα λόγω του νέου κύμματος απεργιακών κινητοποιήσεων, η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν… μάννα εξ ουρανού για τους “τουίτεράδες”!

Υλικό βεβαίως υπήρχε άφθονο, αφού μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για “σύνταξη αξιοπρέπειας 384 ευρώ”, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί σκληρά και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε πως “άγεται και φέρεται από τον σκληρό πυρήνα της διαπλοκής”, αλλά και το ότι είναι “φερέφωνο του μιντιακού κατεστημένου”.

Από τα… highlights δεν έλειψε και η… πυρκαγιά που έβαλε ο πρωθυπουργός σε όποια γέφυρα επικοινωνίας με τα κόμματα του κέντρου, αφού τόνισε πως “Το ΠΑΣΟΚ πάσχει από σύνδρομο της Στοκχόλμης, είναι ουραγός του Λεβέντη και δεκανίκι του Μητσοτάκη“.

Από… υλικό, λοιπόν, άλλο τίποτα κι έτσι οι χρήστες του Twitter τα έδωσαν όλα! Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά “τιτιβίσματα”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε