Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για το πόθεν έσχες

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει ότι το συμπέρασμα αυτό, θεωρώ ότι καλύπτει πλήρως όλα τα ζητήματα ουσίας, που έχουν σχέση με το περιεχόμενο της δήλωσης (πόθεν έσχες),

«Η έκθεση ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών λογιστών, αντίγραφο της οποίας μου χορηγήθηκε, μετά από αίτημά μου, διαπιστώνει ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση νόμων, εκτός από την εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης», τονίζει ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος, μετά τη συνέχεια που υπήρξε στο θέμα της δήλωσης του «πόθεν έσχες» του.

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει ότι «το συμπέρασμα αυτό, θεωρώ ότι καλύπτει πλήρως όλα τα ζητήματα ουσίας, που έχουν σχέση με το περιεχόμενο της δήλωσης (πόθεν έσχες)» και επαναλαμβάνει ότι «η μοναδική αιτία για την εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης (αυτής), μόνη φορά, μετά από 16 χρόνια ανελλιπούς κατάθεσης, είναι αποκλειστικά και μόνον σοβαροί ειδικοί προσωπικοί λόγοι, τους οποίους έθεσα υπόψη της Βουλής, ο σεβασμός μου προς την οποία είναι δεδομένος».

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή ελέγχου «πόθεν έσχες» της Βουλής διαπίστωσε σε τέσσερις εκ των ελεγχθέντων παρατυπίες, ως προς τη σύνταξη των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και βάσει των συγκεκριμένων παρατυπιών, οι υποθέσεις τους παραπέμπονται στον αρμόδιο εισαγγελέα. Πρόκειται για τους Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγό της Ντόρας Μπακογιάννη, τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τους πρώην ευρωβουλευτές Κων. Δρούτσα (ΚΚΕ) και Γ. Δημητρακόπουλο (ΝΔ).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε