Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε στο Νewsit τρεις κορυφαίοι πρώην υπουργοί για την Ελληνική Οικονομία

Τι λένε στο Νewsit τρεις κορυφαίοι πρώην υπουργοί για την Ελληνική Οικονομία

Πρέπει να προσφύγει η χώρα άμεσα στο ΔΝΤ;
Πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί το χρέος της η Ελληνική κυβέρνηση;
Τι προτείνουν Στέφανος Μάνος, Πέτρος Δούκας και Ανδρέας Ανδριανόπουλος για να σωθεί η Ελληνική Οικονομία

Το newsit απευθύνθηκε σε τρείς πρώην υπουργούς για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας. Και οι τρείς θεωρούν πως άμεση και μοναδική διέξοδος για να βγει η χώρα σταδιακά από την κρίση πλέον είναι ο δανεισμός από την Ευρωπαική ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο Newsit ξεκαθάρισε πως μετα την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης άμεση θα πρέπει να είναι η αντίδραση της κυβέρνησης στις περικοπές των δαπανών. Ο πρώην υπουργός προτείνει μάλιστα Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς να καθίσουν μαζί και να βρούν λύσεις για περαιτέρω μείωση των δαπανών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Νewsit Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ

Ο Πέτρος Δούκας εκτός από την άμεση προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης προτείνει την μετοχοποίηση όλων των δημόσιων επιχειρήσεων και το μοίρασμα  των μετοχών στους πολίτες της χώρας. Εξηγεί πως πλέον οι αγορές δεν πρόκειται να δανείσουν την χώρα ακόμα και αφού ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης μιας και πλέον εκφράζονται φόβοι ακόμα και για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Νewsit Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκτιμά πως είναι λογικό τα σπρεντ να έχουν φτάσει σε ιστορικά ρεκόρ μιας και η κυβέρνηση δεν προχωρά στη μηχανισμό στήριξης. Προτείνει να εξασφαλιστεί η μείωση του χρέους και αν χρειαστεί ακόμα και την προσωρινή στάση πληρωμών με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Νewsit  Ο ΑΝΔ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε