Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι συζήτησαν Γ. Παπανδρέου και Κ. Παπούλιας στη σημερινή συνάντηση

Τι συζήτησαν Γ. Παπανδρέου και Κ. Παπούλιας στη σημερινή συνάντηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2012 | 17:36
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2012 | 17:35

Άτυπη συνάντηση είχαν σήμερα ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Γ. Παπανρέου.

Οι επαφές και οι συζητήσεις που είχε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τις επισκέψεις του στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, συζητήθηκαν στην άτυπη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του ίδιου, ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον κ. Παπούλια και αντάλλαξαν απόψεις για τις επαφές και τις συζητήσεις που είχε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αλλά και τη συμμετοχή του στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στις ΗΠΑ, τις προτεραιότητες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το πώς κινείται το ΕΣΚ αναφορικά με την κρίση στην Ευρώπη, καθώς και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπισή της. Στο ίδιο πλαίσιο, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα σήμερα, αλλά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την ίδια ώστε να προχωρήσει μπροστά.

Ακόμη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Παπανδρέου αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση και τις εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς επίσης για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις δυσκολίες που υπάρχουν.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο