Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι θα κάνουν οι γνωστοί διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τι θα κάνουν οι γνωστοί διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω λέει, ο Οδυσσέας Βουδούρης. Θα μιλήσω στην Βουλή, λέει ο Κώστας Καρτάλης.

Με το δημοψήφισμα και το περιεχόμενό του συνέδεσε την ψήφο του στη διαδικασία ανανέωσης της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης.

«Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να έχω όλα τα στοιχεία, όλες τις παραμέτρους αυτού του προβλήματος. Για τι δημοψήφισμα μιλάμε, ποιο θα είναι το ερώτημα, σε ποια προθεσμία θα γίνει, και πως επίσης θα ανταποκριθούμε στην ολότητα του προβληματισμού που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία».

Στην τοποθέτησή του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, παρέπεμψε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης, τον οποίο πληροφορίες έφεραν ότι πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ. Καρτάλης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε λογική ανεξαρτητοποίησης, καθώς και ότι δεν έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με τη θέση που διατύπωσε νωρίτερα η Βάσω Παπανδρέου.

Όσο για την απόφαση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, παραδέχθηκε πως ήταν ένας αιφνιδιασμός, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται κυρίως για να μην υπάρξει πρόβλημα με την 6η δόση του δανείου και να διασφαλιστεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Καρτάλης δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι η στάση του στην ψηφοφορία της Παρασκευής και αρκέστηκε να πει ότι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν σημαίνει και συμφωνία με το δημοψήφισμα και τανάπαλιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία η κυβέρνηση – Μαξίμου:Κινήσεις αποστασίας – Ανεξάρτητη η Μ. Αποστολάκη – Β. Παπανδρέου: Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης

Διαφοροποιείται ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου!

‘Ολα τα σενάρια: Πρόωρες εκλογές ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με νεο…

Να πάρει ΤΩΡΑ πίσω ο Παπανδρέου την απόφασή του πριν…

«Παραιτηθείτε κύριε πρωθυπουργέ» – Επιστολή «βόμβα» 6 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

 


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε