Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Tι τρέχει με τον Γ. Παπανδρέου; – Τα σενάρια που ακούγονται

Tι τρέχει με τον Γ. Παπανδρέου; – Τα σενάρια που ακούγονται

Για πρώτη φορά απ’ όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ο Γ.Παπανδρέου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας υποτιθέμενες εκμυστηρεύσεις του σε στενούς του συνεργάτες.

Η γερμανική έκδοση των Financial Times, έγραφε οτι ο Γ.Παπανδρέου έχει κουραστεί και σκέφτεται να εγκατελείψει την πρωθυπουργία. “Ο Έλληνας πρωθυπουργός δε θα αντέξει πολύ ακόμα” ανέφερε το δημοσίευμα.

Αμέσως και με εντολή του ίδιου του Γ. Παπανδρέου ήρθε η διάψευση. Από το γραφείο του κ. Παπανδρέου έγινε γνωστό ότι οι συνεργάτες του που επικοινώνησαν με τους συντάκτες του δημοσιεύματος, τους ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι: «αυτά που σας πληροφόρησαν είναι σκουπίδια».
Χαρακτήρισαν ακόμα ανοησίες τα όσα ακούγονται και επανέλαβαν οτι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να επιμείνει στις γνωστές του θέσεις.

Το πόση αλήθεια περιέχουν αυτά τα σενάρια ίσως να μην το μάθουμε ποτέ, όμως μπορεί και ν’ αποκαλυφθεί σύντομα οτι περιέχουν δόση αλήθειας.

Αν – κάτι που απευχόμαστε όλοι – επιβεβαιωθούν τα σενάρια για μερική έστω στάση πληρωμών η κατάσταση στην χώρα δεν θα είναι όπως είναι σήμερα. Η αναταραχή που βλέπουμε με καταλήψεις υπουργείων και απεργίες μπορεί να επεκταθεί και να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Ισως γι’ αυτό ο Γ.Παπανδρέου στην επίσκεψή του στην ΓΑΔΑ σε μια αποστροφή του λόγου του μίλησε με εμφανή πικρία λέγοντας: “Παρακολουθεί όλος ο κόσμος και όχι μόνο η ΕΕ την προσπάθεια της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού να βάλουμε τάξη στα οικονομικά μας να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να ορθοποδήσουμε ως χώρα. Οι θυσίες του λαού, πιάνουν τόπο, ωστόσο, ο ελληνικός λαός ζητά να υπάρχει αίσθημα δικαίου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σκουπίδια» τα περί παραίτησης Παπανδρέου

Πιέζουν μέχρις εσχάτων με όπλο την 6η δόση! – Διαψεύδουν στάση πληρωμών ενώ γνωρίζουν οτι είμαστε στα όριά μας! – Ζητούν κι άλλα μέτρα για το ’11

Παπανδρέου στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος: “Να μην χαριστείτε σε κανέναν”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε