Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Συννεφιά 6 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Σαμαρά

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Σαμαρά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.03.2010 | 19:32
Πρώτη δημοσίευση: 12.03.2010 | 19:32

 Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Άνγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, που έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η κα Α. Μέρκελ παρεκάλεσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαρά να αξιολογήσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας. 

Του ζήτησε επίσης, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.), που θα γίνει στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, να κάνει προς όλους τους αρχηγούς των «αδελφών» κομμάτων του Ε.Λ.Κ. αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων της Ν.Δ. για την έξοδο της Ελληνικής Οικονομίας από την κρίση. 

Σε άλλα σημεία της συνομιλίας τους, η κα Μέρκελ υπογράμμισε προς τον κ. Σαμαρά ότι, η έξοδος από την κρίση απαιτεί από την πλευρά της Ελλάδας «θαρραλέες μεταρρυθμίσεις». 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέπτυξε προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο τις θέσεις του και τόνισε ότι η Ν.Δ. αντιμετωπίζει την κατάσταση με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει την Ελληνική Οικονομία και επιδιώκοντας να βρεθούν λύσεις στα ελληνικά προβλήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Βρυξέλλες: Έφοδοι σε σπίτια και προσαγωγές για την τρομοκρατία [pics] Βρυξέλλες: Έφοδοι σε σπίτια και προσαγωγές για την τρομοκρατία [pics]
  2. Δύο νέες συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες Δύο νέες συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες
  3. Δήλωσαν όλοι μαζί άρρωστοι, διαμαρτυρόμενοι για τις εξουθενωτικές βάρδιες! Δήλωσαν όλοι μαζί άρρωστοι, διαμαρτυρόμενοι για τις εξουθενωτικές βάρδιες!
  4. Έβαλαν την Αθήνα στη λίστα με τις μη ασφαλείς πρωτεύουσες! Έβαλαν την Αθήνα στη λίστα με τις μη ασφαλείς πρωτεύουσες!
  5. Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες για Κυπριακό Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες για Κυπριακό
  6. Σύνοδος Κορυφής - Τσίπρας: Τέρμα στις απειλές - Σεβασμός στην εθνική κυριαρχία! Σύνοδος Κορυφής - Τσίπρας: Τέρμα στις απειλές - Σεβασμός στην εθνική κυριαρχία!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook