Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Μαξίμου και Παππάς στο ίδιο μήκος κύματος

Τηλεοπτικές άδειες: Μαξίμου και Παππάς στο ίδιο μήκος κύματος

Δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου διά στόματος της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ωστόσο πως η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι απολύτως σεβαστή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως για την κυβέρνηση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι σεβαστή ώστε όμως δημιουργεί αίσθημα αδικία. Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «είναι προετοιμασμένη», προαναγγέλλοντας την κατάθεση τη Δευτέρα στη Βουλή ρύθμισης – γέφυρα, μέχρι να ρυθμιστεί οριστικά το τηλεοπτικό τοπίο.

Επίσης υπογράμμισε επιπλέον ότι «τις κυβερνήσεις δεν τις ρίχνουν δικαστικές αποφάσεις», συμπληρώνοντας ότι «η αεροπειρατεία στην Ελλάδα δεν θα συνεχιστεί». Κάλεσε επίσης «όσους ονειρεύονται σενάρια πολιτικής αποσταθεροποίησης, να αλλάξουν πλευρό».

Από τις παραπάνω δηλώσεις αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι κυβέρνηση και Νίκος Παππάς βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και δεν υπάρχει καμία περίπτωση απομάκρυνσης του υπουργού Επικρατείας.

Ο κ. Νίκος Παππάς θα παραμείνει στη θέση του και είναι αυτός που θα «τρέξει» τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Επομένως η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας είναι για μια ακόμη φορά εμφανής και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, ούτε εσωκομματικά, ο Νίκος Παππάς. Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα θα δοθεί και στον επικείμενο ανασχηματισμό που θα ανακοινωθεί την Κυριακή. Ο Νίκος Παππάς θα παραμείνει στο υπουργείο Επικρατείας και θα αναλάβει ένα κομμάτι των επενδύσεων.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε