Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 14 Αθήνα Αναλυτικά

Τηλεοπτικές άδειες: Με απρόοπτα η τρίτη συνεδρίαση του ΣτΕ

Τηλεοπτικές άδειες: Με απρόοπτα η τρίτη συνεδρίαση του ΣτΕ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2016 | 11:19
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2016 | 11:19

Η σημερινή διάσκεψη παίρνει απρόσμενη εξέλιξη λόγω της νοσηλείας στην εντατική νοσοκομείου του συμβούλου Επικρατείας Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας.

Το γεγονός της ασθένειας του κ. Βώρου, ο οποίος συμμετείχε στην διάσκεψη της επίμαχης διάσκεψης από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχουν ήδη στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, αφού για το σκοπό αυτό είναι και αναπληρωματικοί.

Ενδεχομένως να τεθούν και άλλα ζητήματα κατά την έναρξη της σημερινής διάσκεψης (εκτός των καθαρά νομικών), έτσι ώστε να οδηγηθεί σε επ΄ αόριστον αναβολή η υπόθεση όπως τόνιζαν δικαστικοί κύκλοι.

Μάλιστα, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που συμμετέχει στην σημερινη διάσκεψη και γι αυτόν οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια έλεγχου για τις καταγγελίες για "ροζ" υπόθεση για την οποία εκβιάζεται για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο εν λόγω ελεγχόμενος δικαστής, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό Τύπο, έδειξε το 2014 έντονο ενδιαφέρον για σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών η οποία στην συνέχεια εισήλθε ως δικαστής στο ΣτΕ.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. ΣτΕ: Στην Πυροσβεστική Ακαδημία όσοι έχουν Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση ΣτΕ: Στην Πυροσβεστική Ακαδημία όσοι έχουν Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση
  2. Ξέσπασε ο Ιβάν Σαββίδης για τις τηλεοπτικές άδειες - ''Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στην Αθήνα''! Ξέσπασε ο Ιβάν Σαββίδης για τις τηλεοπτικές άδειες - ''Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στην Αθήνα''!
  3. Διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού: Θα κάνουμε νέο νόμο αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός Διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού: Θα κάνουμε νέο νόμο αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός
  4. Κουμουτσάκος: Ο νόμος Παππά πρέπει να αποσυρθεί, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ Κουμουτσάκος: Ο νόμος Παππά πρέπει να αποσυρθεί, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ
  5. Η πρόταση του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες – Οι 5 άξονες Η πρόταση του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες – Οι 5 άξονες
  6. Παππάς: Δεν μπορούν τα δικαστήρια να γράφουν τους νόμους Παππάς: Δεν μπορούν τα δικαστήρια να γράφουν τους νόμους
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook