Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Πεινάμε, πεινάμε, φέρτε μας να φάμε! [pics, vids]

Τηλεοπτικές άδειες: Πεινάμε, πεινάμε, φέρτε μας να φάμε! [pics, vids]

Έχουν ξεπεράσει τις 30 ώρες κλεισμένοι μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες, οι εκπρόσωποί τους και τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής. Ε, κάποια στιγμή, άνθρωποι είναι, πείνασαν.

Καθώς η διαδικασία συνεχίζεται, οι συμμετέχοντες στη διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν διάλειμμα για φαγητό. Εκτός κι αν το τρώνε και… “χτυπάνε” στη δημοπρασία παράλληλα για να τελειώσουν πιο γρήγορα. Κανείς δεν ξέρει, αφού τίποτα δεν βγαίνει από το κτίριο.

Μόνο μπαίνει, από το πρωί. Εκτός από τη “βροχή” των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν όλοι (ακόμη και το Mega που δεν μετέχει στη διαδικασία) εναντίον όλων και τις οποίες πήρε αστυνομικός και τις μετέφερε εντός, στο κτίριο μπήκε και το φορτηγό που μετέφερε το μεσημεριανό φαγητό.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν στη διάθεσή τους διάφορα σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά, γιαούρτια, παγωτά, νερά, αναψυκτικά, χυμούς, ισοτονικά, γάλα, καφέ με κουλούρια, κρουασάν, κέικ, μπισκότα και τσουρέκια.

Το μενού για να επιλέξουν είναι:

Για μεσημεριανό: Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια ή Κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών ή Μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά ή Μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου ή Μοσχαράκι νουα με ρύζι και πατάτες φούρνου ή Ταλιατέλες με κιμά ή Μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα ή Μπριάμ λαχανικών φούρνου.

Για βραδινό: Ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές ή Ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι ή Κοτόπουλο με πατάτες ή Μουσακά ή Παστίτσιο ή Κινέζικο πιάτο γλυκόξινο κοτόπουλο με νούντλς ή Τομάτες γεμιστές με ρύζι!

Εντυπωσιακή εικόνα ήταν και αυτή από τη στιγμή που έγινε η αλλαγή φρουράς στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Ξαφνικά, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι που έχουν στήσει… καραούλι είδαν ένα τσούρμο ανθρώπων να βγαίνουν από το κτίριο. Ήταν η ώρα της αλλαγής βάρδιας των αστυνομικών που «φρουρούν» τη διαδικασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε