Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Τι δείχνει ο Τσίπρας στον Παππά; (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ένταση σε πολλά σημεία της συνεδρίασης στην Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες “χτύπησε κόκκινο”. Ωστόσο, υπήρχαν και οι πιο… χαλαρές στιγμές, όπως αυτή στην οποία πρωταγωνιστούν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ένα ακόμη βράδυ στο ελληνικό Κοινοβούλιο με χαρακτηριστικό την οξεία κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της αντιπολίτευσης. Η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες αποτέλεσε την τελευταία αφορμή για ένα ακόμη επεισοδιακό βράδυ στη Βουλή, με σκληρούς εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Επιθετικός εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, που τόνισε πως “θα βάλουμε τέλος στη διαπλοκή είτε το θέλετε ή δεν το θέλετε”, συμπληρώνοντας μάλιστα πως… και πολλές είναι 4 άδειες, διερωτώμενος: “Στην Ευρώπη είναι ηλίθιοι; Δεν θα γίνουμε ευρωπαϊκή μπανανία”.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως είναι η διαπλοκή και πως κάνει “θεσμικό Grexit!”.

Εκτός όμως από τις στιγμές έντασης, υπήρχαν και οι πιο… ανάλαφρες. Σε μία από αυτές, ο πρωθυπουργός δείχνει στον υπουργό Επικρατείας το κινητό του τηλέφωνο, με τους δύο άνδρες να ξεσπούν σε γέλια.

Το μόνο που διακρίνεται είναι πως στην οθόνη του κινητού του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν ειδοποιήσεις, χωρίς -δυστυχώς- να είναι ξεκάθαρο περί τίνος πρόκειται και τί δείχνει στον Νίκο Παππά!

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτό: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε