Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: Την άλλη Τρίτη στη Βουλή οι εκπρόσωποι των υπερθεματιστών

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Για την άλλη Τρίτη 25 Οκτωβρίου προσδιορίσθηκε η ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών ή των εκπροσώπων τους που μετείχαν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η απόφαση προσδιορισμού της ακρόασης έγινε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και εντάσσεται στο αίτημα διερεύνησης του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού που γίνεται με αίτημα της ΝΔ που έχει υποστηρίξει η πλειοψηφία των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στην πρόσκληση που του έγινε πως θα προσέλθει για να ενημερώσει την Επιτροπή ο διευθυντής του σταθμού που συμμετείχε και στον διαγωνισμό ο Κώστας Κιμπουρόπουλος.

Από τον ΑΝΤ1 ο διευθυντής του Στρατής Λιαρέλης. Αντίθετα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε η πρόεδρος, “δεν μας έχει απαντήσει”, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε ότι απουσιάζει στο εξωτερικό και σε κάθε περίπτωση ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για το πλαίσιο της προσκλήσεως του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε