Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Την οργή δύο υπουργών προκάλεσε ο Θεοδωράκης

Την οργή δύο υπουργών προκάλεσε ο Θεοδωράκης

Την αντίδραση δύο υπουργών προκάλεσε η ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, απόψε στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων. «Όταν ο κ. Θεοδωράκης μιλάει στο Κοινοβούλιο και απευθύνεται σε αυτό, πρέπει να καταλάβει ότι δεν μιλάει στον καθρέφτη του και στον εαυτό του», σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, τις αναφορές στο πρόσωπό του από τον κ. Θεοδωράκη.

«Ο κ. Θεοδωράκης πριν πει ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση να προσέχουν τα λόγια τους και να τα μετρούν, είπε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου βαρύνεται με δύο φόνους. Αυτή η κακολογία έχει πλέον χαρακτηριστικά προπαγάνδας, διότι επαναλαμβάνεται διαρκώς μήπως και πιάσει, παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστικά προπαγάνδας και είναι ψευδής», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και υπογράμμισε:

«Οι καινοτομίες του πρόσφατου νόμου αφορούσαν μόνο ειδικές κατηγορίες κρατουμένων, όπως οι ανάπηροι, οι φιλοξενούμενοι αλλοδαποί, οι ανήλικοι και οι υπερήλικες, και όχι άλλες κατηγορίες κρατουμένων, όπως εκείνοι οι οποίοι υποτροπίασαν και τέλεσαν δολοφονίες, τέλεσαν ανθρωποκτονίες μετά την απόλυσή τους. Η κακολογία αυτή είναι αχαρακτήριστη και δεν χρειάζεται να μιλήσω περισσότερο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε